NUKs ledertrening 17-19. oktober på Mariaholm.

Kjære menighet,

Norges Unge Katolikker arrangerer ledertrening hver høst og vår. Den 17.-19. oktober er det duket for høstsamling på Mariaholm. Som ledd i NUKs ledertreningsprogram tilbys Intro-kurs, Kirkekurs, Bibelkurs og ledelseskurs. Kursene er ment for at unge katolikker skal få et innblikk i Kirkens virke og tradisjon, der ledelseskurset er et rent praktisk kurs.

Ett av hovedformålene med kursene er å gi de unge mulighet til å skape en bred plattform og et godt utgangspunkt for å kunne delta i menighetene som ledere og aktive i barne – og ungdomsaktiviteter. Videre er et av hovedformålene å forberede de unge på å bli ledere på barne – og ungdomshelger, i tillegg til nasjonale og lokale leirer.

Kursene er godkjent av Biskop Bernt Eidsvig, og det er ønskelig at de unge får med seg flest mulig kurs. Kursene er også en mulighet for de unge til å skape seg et nettverk i Kirken, som senere kan være nyttig ved lederoppdrag. Kurset er ment for ungdommer som er blitt fermet. For påmelding, vennligst se nuk.no